TERASSI ASENTAJA, UUSIMAA

Toimintamme kasvaessa haemme nyt reippaalla mielellä ja vahvalla motivaatiolla varustettuja terassiasentajia Uudellemaalle. Tehtäviin kuuluu laadukkaiden terassikokonaisuuksien asentaminen asiakaskohteissamme. Palveluihimme kuuluu erillaiset avoterassit (patiot), lasiterassit, parvekelasitukset sekä kaidejärjestelmät.

Toivomme sinulta rakennusalan perustuntemusta sekä hyvää suullista Suomenkielen taitoa. Työ on liikkuvaa ja tehtävien suorittaminen vaatii ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Katsomme aikaisemman kokemuksen lasi- tai terassirakentamisesta eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän monipuolisten ja laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa. Työmaat vaihtuvat sopivaan tahtiin ja jokainen työmaa on erillainen, jossa oman kädenjälki on läsnä. Hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen!

 

Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja sosiaalista asennetta.

 

Tule kanssamme nauttimaan terassikeleistä ja toteuttamaan kanssamme upeita terassikokonaisuuksia. Jos koet, että olisit tähän tehtävään soveltuva, niin laita viestiä tai pirauta Markukselle. Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Markus Herranen

Puh.045 145 1162

WhatsApp. 045 145 1162

markus.herranen@terassinet.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

PS. tsekkaa kun ehdit meidät somesta!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright 2019 Malura Rakennuspalvelut Oy

045 145 1162