top of page
Line separator

PARVEKELASIT


PARVEKELASITUS.

Lasitetulla parvekkeella nautit suomen jokaisesta vuodenajasta säästä riippumatta! Lasitettu parveke toimii lähes yhtenä "lisähuoneena" ja mahdollistaa parvekkeen täysin uudenlaisen käytön ja sisustamisen!

Laadukkaat kotimaassa valmistetut CE merkillä hyväksytyt Lukkan Parvekelasit ovat kehitetty suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. 

PARVEKELASITUS.

Avautuminen

Jokainen lasielementti avautuu terassin sisäpuolelle 90°

Lasit

6-8mm karkaistua turvalasia kohteesta riippuen. Monipuolinen valikoima lasisävyjä!

Lukitus

Parvekelasitus on aina lukittua tilaa kun lasit ovat kiinni. Laseja voidaan avata vain ja ainoastaan parvekkeen sisäpuolelta.

Profiilit/Kiskot

Pulverijauhemaalattua alumiinia RAL värikartan mukaan. 

Testaukset

CE-Hyväksytty 2800mm korkeuteen.

LISÄTIETOJA.

Lukkan Jokke parvekelasitus on kehitetty kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Parvekelasitus soveltuu katetuille parvekkeille ja terasseille. Lasitus asennetaan kaiteen päältä kattoon kiinni.

Parvekelasitus on puitteeton ja avara kokonaisuus. Parvekkeen ja terassin mahdolliset muut aukot (esim. kaiteessa) saadaan lasitettua kiintein aukkolasein.

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua kaikissa valinnoissa tuotteiden osalta, huomioiden tekniset vaatimukset ja mahdolliset rajoitteet. Ota yhteyttä suunitteluumme, niin löydetään yhdessä kohteeseesi sopivin ratkaisu! 

bottom of page