Blueprint

PIKA-TARJOUSPYYNTÖ.

PIKA-tarjouspyyntö on nopein tapa saada tarjous omasta terassi -tai lasituskokonaisuudesta. Tarjouksen laskeminen tapahtuu täysin etänä asiakkaan antamien lähtötietojen pohjalta. 

Tarjouspyyntö ei sido eikä velvoita sinua mihinkään ja se on täysin maksuton!

Näin jätät PIKA-tarjouspyynnön

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, se on totta! Lähetä meille mahdollisimman selkeät ja laajat kuvat kohteesta. Mitä monipuolisemmat kuvat pystyt lähettämään, sitä nopeammin ja tarkemmin saamme tarjouksen lasketuksi.

Valokuvat

Mitoitus

Lähetä meille kuvien mukana alustavia mittatietoja (korkeus, leveys, syvyys yms.) tarvittaessa pyydämme sinulta lisää mittatietoja.

 

Tässä vaiheessa mittauksesta selviää perinteisellä rullamitalla  ja tarkkuudeksi riittää n. + - 5cm.

Lisätiedot

Kuvaile viestiin mahdollisimman tarkasti toiveenne (materiaalit, värisävyt, yms.)

 

Jos kohteeseen on hankala tai ahdas kulku, tai asennuksen osalta on syytä ottaa huomioon erityisasioita, mainitse myös näistä tarjouspyynnössä.

 

Mitä tarkemmin pystyt asiat meille kuvailemaan, sitä tarkemman tarjouksen pystymme laskemaan. 

Tarjous & Tarjouksen hyväksyminen

Toimitamme tarjouksen sähköpostitse. Tarjouksen mukana tulee selkeä toimitussisältö ja alustavat luonnoskuvat toteutuksesta.

Jos tarjous miellyttää ja päätätte hyväksyä sen, niin tulemme vielä suorittamaan omalla mittauskalustollamme lopullisen tarkistus/tuotantomittauksen.

Jos tarjouksen toimitussisältö, mitoitus ja muut tiedot eivät oleellisesti muutu, sitoudumme tarjoamaan kokonaisuuden teille tarjouksen mukaiseen hintaan. 

Tuotantomittauksen jälkeen teemme kirjallisen sopimuksen projektista.

Muista jättää tarjouspyyntöön yhteystietosi mahdollisia lisäkysymyksiä varten sekä paikkakunta, toimimme tällä hetkellä vain UUDENMAAN alueella!

Vatsaanotamme tarjouspyynnöt sähköpostitse:

myynti@terassinet.fi

Palvelemme sinua myös puhelimitse: 045 145 1162