top of page
saunan lasiseinät

Kylpyhuonelasitukset

Kylpyhuoneen lasitukset ovat avain modernin kodin ja ylellisyyden ilmeeseen. Ne tarjoavat lukemattomia etuja, jotka tekevät kylpyhuoneestasi sekä tyylikkään että käytännöllisen tilan. 

Lasitukset luovat avaruutta ja valoa kylpyhuoneeseesi. Huone tuntuu suuremmalta ja valoisammalta, lisäksi lasitukset ovat helppohoitoisia ja kestäviä jotka on todella helppo pitää puhtaana!

suihkun lasiseinä
saunan lasiseinä

Saunan lasiseinä

Meiltä saat saunan lasiseinät asennettuna avaimet käteen periaatteella.

 

Saunan lasiseinä avartaa tilaa ja luo tunnelmallisen, avoimen ilmapiirin.  Lasiseinä tuo saunasi sisustukseen modernia tyylikkyyttä. Voit valita erilaisia viimeistelyjä, joiden avulla räätälöit saunasi juuri omien mieltymystesi mukaan.

Lasiseinä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, lasiseinä kestää saunan kovat olosuhteet. Se on suunniteltu kestämään kuumuutta ja kosteutta, mikä tekee siitä pitkäikäisen investoinnin.

Suihkuseinät

Suihkuseinä on moderni ja tyylikäs lisävaruste kylpyhuoneeseen, joka tarjoaa useita hyötyjä niin käytännön kuin esteettistenkin seikkojen osalta.

Suihkuseinä valmistetaan juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaisesti, valittavissa on laaja valikoima lasi ja profiileja. 

pesuhuoneen lasitukset
kylpyhuonelasitukset
bottom of page