top of page
tolpallinen lasikaide terassille

Lasikaiteet

Lasikaiteet ovat nykyaikainen ja tyylikäs ratkaisu moniin erilaisiin tiloihin. Ne tarjoavat turvallisuutta, avoimuutta ja esteettisyyttä yhdistämällä lasin kestävyyden ja kaiteen toiminnallisuuden.

Lasikaiteet ovat suosittuja niin kotitalouksissa kuin julkisissa tiloissakin.

Toimitamme ja asennamme lasisia sisä- ja ulkokaiteita. Valikoimastamme löytyy tolpalliset ja tolpattomat lasikaiteet ja pystymme toteuttamaan myös haasteellisemmat muodot ja mallit. 

tolpaton lasikaide

Lasikaiteen suunnittelu

Jokainen lasikaide suunnitellaan kohteeseen sopivaksi. Suunnittelussa huomioidaan kaiteen kiinnitykset olemassa oleviin rakenteisiin, sekä kaiteen visuaalinen ilme. 

Kaideprofiilin väri ja kaidelasin sävy voidaan valita jokaiseen kohteeseen sopivaksi. 

Millainen lasikaide?

Tolpaton lasikaide - sopii sisä ja ulkokaiteeksi. Tolpattomassa lasikaiteessa kaide tuo tarvittavan turvallisuuden peittämättä näköalaa. Tolpaton lasikaide on myös yleisin sisällä käytettävä kaide sen esteettömyyden vuoksi. Lasikaiteeseen on valittavissa erillaisia käsijohteita käyttötarpeen mukaan.

Tolpallinen lasikaide - on yleisin ulkona käytettävä terassikaide. Tolpallisen lasikaiteen etuja ovat sen rakenteellinen jäykkyys ja se voidaan asentaa lähes mille alustalle vain. Tolpallinen lasikaide ei vaadi kiinnityspinnalta niin paljon kuin esimerkiksi tolpaton lasikaide. Tolpallisen lasikaiteen päälle on myös helposti asennettavissa terassi tai parvekelasitus. 

lasikaide

Lasikaiteen materiaalit

Lasikaiteessa käytetään karkaistua tai laminoitua turvalasia. Lasin paksuus määritetään kaidemallin ja kohteen vaatimusten mukaisesti.

Lasikaiteiden runko on maalattua tai anodisoitua alumiinia. Kaidelasit voidaan asentaa myös puutolppien väliin kaidelasikiinnikkeillä.

bottom of page