top of page
20230825_163419.jpg

TUOTTEEMME & PALVELUMME

Olemme erikoistuneet laadukkaiden lasiratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Etsitpä sitten lasiterassia, lasikaiteita, lasiväliseiniä, saunan lasisia seiniä tai terasseja ja pergoloita, meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

Lasiterassit luovat upean lisän kotiisi tai mökillesi, tarjoten suojaa säältä ja tuulen tuiverrukselta. Valikoimastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja eri kokoisille ja muotoisille tiloille, jotka on suunniteltu kestämään vuodenaikojen vaihtelut.

Turvalliset lasikaiteet tarjoavat suojaa ja esteettisyyttä parvekkeille, terasseille ja portaille. Valikoimamme kattaa erilaisia tyylejä ja materiaaleja, jotka sopivat täydellisesti yhteen juuri sinun kodin tai rakennuksesi kanssa.

Lasiväliseinät tarjoavat modernin ja avaran ilmeen tiloihin, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai liiketila. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sopiva ratkaisu, joka täyttää tilasi tarpeet ja vaatimukset.

Saunan lasiset seinät tuovat saunatilaan eleganttia ja tyylikästä ilmettä. Laadukkaat lasiratkaisumme kestävät korkeita lämpötiloja ja kosteutta, luoden samalla viihtyisän ja modernin saunakokemuksen. KAIKKI TUOTTEEMME JA PALVELUMME

 
bottom of page