top of page
Image by Nastuh Abootalebi

Lasiseinät kotiin - Sisusta lasilla

Lasiväliseinä kotiin on tyylikäs ja monipuolinen ratkaisu tilanjakamiseen ja sisustukseen. Se koostuu lasipaneeleista, joita ympäröi alumiiniset kehykset.

Lasiseinä päästää luonnonvalon kulkemaan esteettömästi huoneesta toiseen, mikä luo avaruuden tuntua ja tekee tiloista valoisammat, lisäksi lasi on helppo materiaali pitää puhtaana ja se ei kerää pölyä yhtä helposti kuin esimerkiksi verhot.

Lasiseinä valmistetaan toiveidesi pohjalta karkaistusta tai laminoidusta turvalasista, voit valita erilaisia lasisävyjä, kuvioita ja värejä, jotta ne sopivat juuri sinun makuihisi ja tarpeisiisi.

shutterstock_1780215746.jpg

Ruutulasit

Ruudukot lasien ympärillä tuovat tyyliä lasiseinälle. Ruudukkojen koko, määrä ja muoto voidaan valita itse ja väliin voidaan tehdä kulkuovia- ja aukkoja.

Toimiston lasiseinät - Äänieristetyt tilat

shutterstock_1891926928.jpg

Lasiseinillä voidaan myös toteuttaa erillaisia äänieristettyjä toimistotiloja. Lasiseiniin voidaan lisätä tarvittava määrä liukuvia tai kääntyviä lasiovia lukituksella tai ilman. 

 

lasiväliseinät mahdollistavat luonnonvalon vapaan virtauksen tilassa, mikä luo avoimen ja valoisan ympäristön. Tämä auttaa parantamaan työntekijöiden viihtyvyyttä ja tuottavuutta.

shutterstock_2200750879.jpg
shutterstock_511782607.jpg
bottom of page