20200617_155907.jpg

TERASSILASITUKSET

TERASSILASITUS.

Lasitetulla terassilla nautit suomen jokaisesta vuodenajasta säästä riippumatta! Lasiterassi toimii lähes yhtenä "lisähuoneena" ja mahdollistaa terassin täysin uudenlaisen käytön ja sisustamisen!

Laadukkaat kotimaassa valmistettavat CE merkillä hyväksytyt Lukkan terassilasit ovat kehitetty suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. 

Kohteen luonteesta riippuen voit valita puitteettoman tai kehyksellisen terassilasijärjestelmän. Toimitamme myös liukulasitusta 2K thermolaseilla!

LIMITTÄIN LIUKUVA TERASSILASIJÄRJESTELMÄ.

Liukulasitus sopii lähes jokaiselle terassille. Lasit liukuvat omilla raiteillaan ja alumiinisten pystypuitteiden ansiosta lasitus on tiivis ja tukeva. 

Liukulaseja on erittäin helppo ja kevyt liikuttaa, ja siksi se sopii myös erinomaisesti lapsiperheille.

Lasin paksuus ja sävy voidaan valita laajasta valikoimasta sekä järjestelmä voidaan varustaa myös 2K thermolasieilla, jolloin terassista saadaa vielä astetta lämpimämpi tila!

PYSTYPUITTEETON TERASSILASIJÄRJESTELMÄ

Pystypuitteeton terassilasitus antaa terassille esteettömän näkymän. Jokainen lasi avautuu terassin sisäpuolelle n.90 astetta ja näin myös koko sivu saadaan lähes kokonaan auki!

Jos terassi sijaitsee korkealla, niin kääntyvä lasitus mahdollistaa terassilasien molemminpuolisen pesemisen turvallisesti sisäpuolelta.

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua kaikissa valinnoissa tuotteiden osalta, huomioiden tekniset vaatimukset ja mahdolliset rajoitteet.

 

Suunnittelupalvelu on täysin ilmainen eikä se sido mihinkään.

"Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet

Ota Yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Vastaanotamme myös valmiita tarjouspyyntöjä liitteiden kanssa sähköpostitse myynti@terassinet.fi

MYYNTI

045 145 1162

Markus Herranen

VALMIIT TARJOUSPYYNNÖT

TERASSINET

Malura Rakennuspalvelut Oy

Y-Tunnus 2928966-1

© Copyright 2019 Malura Rakennuspalvelut Oy