top of page
Lasiterassi

Lasiterassit

Toteuta unelmiesi ulkotila lasiterassilla! Terassilasitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta säästä riippumatta. Lasiterassi on kuin olohuone luonnon helmassa, jossa voit rentoutua ja viettää aikaa ympäri vuoden.

Lasitus suojaa terassia lumelta, tuulelta, sateelta ja pölyltä samalla päästäen valon ja lämmön sisään. Terassinlasitus mahdollistaa terassin sisustamisen oman tyylin mukaiseksi.

Kotimainen lasiterassi on suunniteltu kestämään kaikki neljä vuodenaikaa ja lasiterassilla pystyt viettämään aikaa kelistä riippumatta!

Lasiterassin kestävyys

Lasiterassin kestävyys

Alumiinista valmistettu lasiterassi kestää hyvin sään vaihteluita ja ulkoisia rasituksia. Tämä tekee lasiterassista pitkäikäisen ratkaisun, joka säilyttää ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien varrella.

Alumiinirakenteet eivät ruostu, mikä vähentää huoltotarvetta merkittävästi verrattuna esimerkiksi teräs- tai puurakenteisiin. Riittää, että lasipinnat puhdistetaan säännöllisesti ja mahdolliset likaantumiset alumiinirakenteista poistetaan tarvittaessa.

Lasiterassin ulkonäkö

Alumiini antaa lasiterassille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen ohuet ja sirot profiilit mahdollistavat suurten lasipintojen käytön, mikä avartaa tilaa ja luo esteettisesti miellyttävän ympäristön ulkotiloissa.

Alumiiniosat ovat maalattavissa RAL värikartan mukaisiin sävyihin. Lisäksi laseille löytyy useita eri sävyvaihtoehtoja.

Lasiterassin ulkonäkö
Harjakattoinen lasiterassi

Lasiterassin käytettävyys

Lasiterassin seinät toteutetaan kiinteillä tai avattavilla terassilasituksilla toiveesi mukaan. 

Voit valita lasiterassille kehyksettömän tai kehyksellisen terassiliukulasituksen. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös kääntyvät lasiseinämät ja oviaukot. 

Tutustu tarkemmin eri terassilasivaihtoehtoihin täältä

bottom of page