REFERENSSIT &

TARINAMME

MEIDÄN

TARINA.

Kaikki sai alkunsa Avoterassin rakentamisesta vuonna 2009 alkukesästä kun ensimmäinen terassi rakennettiin. Tämän jälkeen terasseja rakennettiin satunnaisesti tuttaville (lasista ja puusta). Vuonna 2014 hommasta tuli puoliksi ammattimaista ja toiminnalle perustettiin toiminimi ja projekteja otettiin vastaan useampia. 

Vuonna 2018 toiminnan kehittyessä muutettiin toiminimi osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli Malura Rakennuspalvelut Oy ja tuotemerkiksi TerassiNET. 

Tänä päivänä olemme monipuolisella kokemuksella varustettu Tuusulalainen yritys joka tarjoaa parasta mahdollista palveluaan Uudenmaan alueella. Toteutamme erillaiset terassikokonaisuudet niin lasista, alumiinista kuin puustakin. Meiltä saat projektin suunnittelusta asennukseen!

Olemme koonneet tälle sivulle satunnaisia kuvapankkeja tehdyistä kohteistamme. Päivitämme ja vaihtelemme satunnaisin väliajoin kuvapankkeja, mutta parhaiten pääset seuraamaan meitä ja projektejamme lähes realiajassa some kanaviemme kautta (Instagram & Facebook). Näin saatat saada myös itsellesi uusia ideoita oman terassiunelmasi toteuttamisesta!

 

Klikata alta kohteen pääkuvaa, niin saat muut kohteen kuvat auki.

"Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet

Ota Yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Vastaanotamme myös valmiita tarjouspyyntöjä liitteiden kanssa sähköpostitse myynti@terassinet.fi

MYYNTI

045 145 1162

Markus Herranen

VALMIIT TARJOUSPYYNNÖT

TERASSINET

Malura Rakennuspalvelut Oy

Y-Tunnus 2928966-1

© Copyright 2019 Malura Rakennuspalvelut Oy